Störst utbud av dofter i Norden

Ungdomligt fräscha och tidlöst klassiska dofter till konkurrenskraftiga priser

Med NovaCos AB får du möjlighet att välja bland det bredaste utbudet av Mass Market-parfymer och andra dofter som du kan hitta i Norden. Vi erbjuder snabb leverans av produkter med hög kvalitet till låga priser.

Sammanlagt finns det över sexhundra olika dofter att välja mellan i vårt sortiment. Bland annat går det att få produkter som Jeanne Arthes, FTI, Street Looks, Real Time, Linn Young, Omerta och La Rive.

Så om du behöver prisvärda produkter behöver du inte leta längre. Tack vare NovaCos AB finns nu möjligheten till oslagbara erbjudanden och ett brett utbud av produkter i olika prisnivåer, alla av hög kvalitet.

Eau des Alpes


Body Spray

Eau des Alpes kombinerar parfymerad body spray med aromaterapi. Sprayen innehåller till stor del essentiella oljor och naturliga extrakt från olika växter och blommor.
Alla våra body sprayer är berikade med aktiva ingredienser för att återfukta huden.
 

Real Time

Real Time är en fantastisk serie till mycket bra pris. Med innovativa designlösningar för utseendet på förpackning och flaska samt ett omfattande utbud av dofter anpassade för olika åldrar och smaker, når märket ut till en bred publik. Genom att ständigt utvecklas ser vi på NovaCos AB till att hålla oss i framkant när det gäller arbetet med och försäljningen av dofter i Norden.

Street Looks och Linn Young

Street Looks är ett väldigt billigt alternativ i attraktiv förpackning, med dofter för såväl män som kvinnor, för ungdomar som vuxna. Linn Young är ett annat alternativ bland våra produkter som lämpar sig väl både för vardagligt bruk såväl som presentförpackning.

Brett utbud

NovaCos AB erbjuder ett brett utbud av kvalitetsdofter till låga priser. Bland annat kan du i vårt utbud av över sexhundra olika dofter hitta produkter från Jeanne Arthes, FTI, Omerta och La Rive.