Professionella hudvårdsprodukter till hela Norden

Välj bland ett brett utbud av välgörande och väldoftande produkter

NovaCos AB är den självklara samarbetspartnern för dig som är ute efter hudvårdsprodukter av hög kvalitet till låga kostnader, med snabb leverans över hela Norden. I de produktserier vi erbjuder, som Delon+ Body Butter och Natural Oils, finns något för alla hudtyper. Med ett varierat och komplett utbud kan alla kunder hitta sin personliga favorit och må bättre i både kropp och själ.

Natural Oils

I vår populära linje Natural Oils hittar du närande produkter för hud och hår, baserade på naturliga oljor. Natural Oils innehåller duschcrème, balsam, schampo, oljor samt body butter i sex olika utföranden: Argan, Avocado, Kokosnöt, Jojoba, Morot och Macadamianöt. Ta hjälp av naturen och hitta din favorit som passar dig och dina behov bäst. 

Linjen består av produkter som går hand i hand med varandra och utgör ett komplett sortiment för kunders mångfacetterade behov av hår- och hudvårdsbehandling.

För tillfället finns Morot och Jojoba endst som olja.

Bio Seasons

Bio Seasons Deodorant är en deodorant med ekocertifierade ingredienser som t.ex. bambuextrakt och olika naturliga oljor. Den ger en skön känsla av fräschhet och den lämnar inga fläckar på kläderna. Deodoranten finns i dofterna Passion Rose, Frozen Mint, Zen Sensation och Vanilla Flower.

Herbacin Produkter

Herbacin

Wuta Kamille är en intensivt vårdande och mjukgörande handkräm som lindrar irriterad hud. Wuta Kamille innehåller kamomill och Glycerin och ger en skyddande hinna åt huden så att torra händer blir mjuka och smidiga redan efter första appliceringen. 

Delon Body Butter Acai Cocos Hallon Mango

Delon+

Delon+ är en serie hudvårdsprodukter som passar för alla, oavsett hudtyp. Den består av elva olika dofter av Body Butter som ger dig en ljuvlig känsla av lyx samt återfuktar din hud på ett fantastiskt sätt. Delon+ finns även som behändig kladdfri pumpflaska, perfekt att ha med på resan eller på kontoret för hygienens skull. Serien är perfekt för dig som är ute efter hög kvalitet till låga priser, för ett komplett utbud till kunder över hela Norden.
Vi har dofterna Mango, Passion, Kokos, Oliv, Acai, Vanilj och Hallon i Body Butter.
Vi har även handcreme i dofterna Pink Grape, Vanilj och Oliv.
Det finns också 1 liters duschgel i dofterna Hallon, Kokos, Oliv och Mango.

 

GLOV

GLOV är en mikrofiberduk som snabbt och lätt tar bort även det tuffaste sminket. Allt du behöver är GLOV och vatten! Den är 100% hyperallergen och passar den känsligaste huden. Ingen bomull, inga kemikaler, inga sminkrester!