Prisvärd kosmetik till hela Norden

Välj bland produkter som gör underverk för både kropp och själ

Lip Smacker Cupcake

Att uppnå välmående handlar också om att känna sig bekväm med sitt utseende. Med kosmetik från NovaCos AB kan kunder över hela Norden hitta sitt eget sätt att uttrycka sin identitet. Lekfullt och ungdomligt innovativt eller klassiskt och stilfullt vackert. Med våra kosmetikaprodukter är det bara fantasin som sätter gränser, här finns något för alla smaker och alla plånböcker.

Basprodukter

Hos NovaCos AB kan du välja bland ett brett utbud. Vi erbjuder produktserier från internationellt kända märken till låga priser, med leverans till hela Norden.

Exempelvis marknadsför vi olika sorters basprodukter som inte märkbart behöver synas utan bara ska lyfta fram en naturligt vacker hud.

Färg & form

I vårt utbud av kosmetik finns förstås även produkter för ögon, läppar, naglar och annat. Vi tror på att erbjuda ett komplett sortiment som ger kunden möjlighet att välja det som passar bäst för stunden, för humöret, eller för hud- och ansiktstyp. Självklart finns också presentförpackningar i vårt utbud. Vi lovar att resultatet blir snyggt så in i Norden!