Fylliga och vackra lösögonfransar till hela Norden

En kvinna i Norden som har lösögonfransar och ögonskugga med guldnyans

NovaCos AB erbjuder ett brett utbud av produkter för att accentuera ögonen, från makeup för ögon och ögonbryn till fylliga och dramatiska lösögonfransar som med fördel kan användas för att markera ögonen. Vi levererar över hela Norden till en mängd olika kunder, som har möjlighet att välja bland ett stort sortiment av ögonkosmetika, tillbehör och lösögonfransar vilka kan användas för att sätta lite krydda på ögonmakeupen. Med produkter av hög kvalitet till låga kostnader finns alla möjligheter att kombinera produkter och på så vis enkelt skapa ett personligt uttryck.

Lösögonfransar

Lösögonfransar är ett perfekt sätt att sätta lite extra krydda på ögonmakeupen, med möjligheten att ge både fylligare och mer dramatiska effekter kring ögonen. Användandet av lösögonfransar är vanligare än vad man tror och är populärt över hela Norden. Med möjligheten att vara lekfull och innovativ, men även forma en klassiskt vacker look, är lösögonfransar det perfekta universalverktyget i makeuplådan.

Variera din makeup

Förutom vårt breda utbud av lösögonfransar kan vi också erbjuda andra produkter och tillbehör för ögonmakeup. Från klassiska makeup-produkter som ögonskugga, mascara och eyeliner, till lekfulla tillbehör och nödvändiga removers och primers. Med ett stort utbud av olika ögonprodukter och snabb leverans över hela Norden, kan vi garantera mycket god service och kvalitet till lägsta möjliga kostnad för alla våra kunder.