Snabba leveranser av parfymer, kosmetika och kroppsvård till hela Norden

Service och kvalitet med kunden i första rum

NovaCos AB erbjuder ett brett utbud av kosmetik, parfymer och produkter för kroppsvård med leveranser till hela Norden. Vi bildades 2003 ur det gamla företaget  P.R. Inter Trade, som startades 1983 som ett tradingbolag. Under åren har vi mestadels arbetat med parfymer och skönhetsvård, så i företaget finns över trettio års erfarenhet inom branschen. Med snabba leveranser och fokus på service och kvalitet kan du som kund alltid lita på att vi håller vad vi lovar.

Kunskap


Med lång erfarenhet inom branschen och ett nära samarbete med kunder över hela Norden, vet vi vad som krävs för att kunna hitta och erbjuda produkter av hög kvalitet till låga kostnader. Vi kan parfymer, kosmetik och kroppsvård på våra fem fingrar och delar gärna med oss av vår kunskap till våra kunder.

Kvalitet


Från val av produkter och leverantörer till service och kundbemötande är kvalitet ett nyckelord i verksamheten. För oss står kunden alltid i centrum och det är vårt mål att ge våra kunder över hela Norden bästa möjliga förutsättningar att erbjuda hög kvalitet till låg kostnad när det gäller produkter inom parfym, kosmetika och kroppsvård bland mycket annat. Vi är ett litet flexibelt företag, som håller en extremt hög servicenivå till våra kunder. Korta beslutsvägar gör att vi väldigt snabbt kan förändra efter kundens önskemål.

Vårt team


Vi som jobbar på NovaCos AB är ett sammansvetsat team med lång erfarenhet och bred kunskap inom branschen. Här kan du se vilka vi är och vad vi huvudsakligen sysslar med:

VD, Försäljning: Peter Roslund 

Ekonomi: Rose-Marie Roslund 

Order, Lager, Fakturering: Marie Malmberg 

Webb: Lisette Roslund 

Lager: Anna Dahlström

Inköpare, Koordinator: Petra Storm

Säljare: Rebecca Novak

En kvinna i Norden som använt produkter för kroppsvård