Solskydd för hela Norden

Solskyddsprodukter för alla tillfällen

Malibu 3-pack

När sommaren börjar nalkas i Norden, eller när det är dags att åka iväg på solsemester till varmare breddgrader, då behövs ett solskydd som man kan lita på. NovaCos AB erbjuder ett brett utbud av solskyddsprodukter från Malibu, det internationellt kända märket som innehåller ett komplett utbud av produkter och tillbehör för solskydd, after sun och hudvård.

För alla hudtyper

Produktlinjen från Malibu är mycket populär och innehåller något för alla hudtyper, för alla från småbarn till äldre. Med Malibus produkter kan du njuta av solen utan bekymmer. 

Prisvärt solskydd

Malibu är vår solskyddsserie med massor av alternativ för hela familjen. Det är ett internationellt etablerat märke som håller hög kvalitet, men till lägre pris än många av konkurrenterna, vilket gör det till ett populärt val hos många solresenärer. När man ska åka utomlands, eller bara sola här hemma i Norden under sommaren, är det oerhört viktigt att ha ett solskydd som är anpassat efter hudens behov. I Malibus produktserie finns solskydd med allt från lägre solskyddsfaktor för nordiska förhållanden till solskyddsfaktor på 50-60 för ett fullständigt skydd mot solens farliga strålar.

Vårda din hud

Med Malibus solskyddsserie kan du också välja bland en mängd fiffiga lösningar när det gäller förpackning, funktion och utseende. Med de nya pump- och sprayflaskorna får man ett lika effektivt solskydd som de vanliga klassiska flaskorna, men det är mycket enklare och smidigare att applicera. I utbudet finns också After Sun och Aloe Vera-produkter som ger en skön avkylande effekt efter en dag i solen, samtidigt som den fungerar som insektsskydd. NovaCos AB erbjuder snabba leveranser av solskyddsprodukter som lotion, olja, mousse, after sun och spray till kunder i hela Norden.